Benvinguts als nous sistemes de construcció d'habitatges

Bona tarda a Tots.
Buenas Tardes a Todos.


Aquest es un blog creat per tots aquells que vulguin opinar, manifestar experiències, expressar opinions, etc..., en definitiva per tots aquells que estiguin interessats en els nous sistemes de construcció d'habitatges, diferents al sistema tradicional.

Avui en dia, la construcció d'habitatges te diferents opcions de sistemes constructius, fusta, ferro, ferro lleuger, formigoni, obra tradicional, etc..., intentarem en aquest blog fer comentaris que ens ajudin a millorar la nostra feina. La dels Tècnics, Constructors, Promotors, i Administracions.

Animeu-se a participar




Este es un blog creado para todos aquellos que quieran opinar, manifestar experiencias, expresar opiniones, etc ..., en definitiva para todos aquellos que estén interesados en los nuevos sistemas de construcción de viviendas, diferentes al sistema tradicional.

Hoy en día, la construcción de viviendas tiene diferentes opciones de sistemas constructivos, madera, hierro, hierro ligero, hormigones, obra tradicional, etc ..., intentaremos en este blog comentar que nos ayuden a mejorar nuestro trabajo. La de los Técnicos, Constructores, Promotores, y Administraciones.

Animaros a participar

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Se consolida el mercado de las casas prefabricadas en España